بلاگ

مشخصات فولکس گل
9/04/2022
مشخصات فولکس گل

گل محصولی نبود که فولکس واگن برای بازار اروپا بسازد چراکه با وجود داشتن گلف و شیراکو (scirocco)، عرضه هاچ‌بک دیگری آن هم تحت برند VW، میتوانست کار غول خودروسازی اروپا را سخت‌تر و سخت‌تر کند. اگر به زندگینامه گل نگاه کنیم، دقیقا همین موضوع برای‌مان اثبات می‌شود. فولکس این خودرو را نخسیتن‌بار در دهه 80 میلادی و برای بازار آمریکای جنوبی، علی‌الخصوص بازار برزیل، ساخته بود. حتی نام گل را هم از واژه هم‌آوای آن یعنی Goal گرفته‌اند؛ همان واژه‌ای که برزیلی‌های فوتبال‌دوست، برایش می‌میرند! گل نه در نسل اول، بلکه در نسل دومش به بازار ایران رسید. البته آن گلی که در ایران مونتاژ می‌شد، در واقع دومین فیس‌لیفت از نسل دومش بود و به همین دلیل نیز به اتاق G3 مشهور شد. کرمان خودرو در اوایل دهه 80 شمسی، خط تولید گل را به زیرمجموعه تازه تاسیسش، یعنی خودروسازان بم سپرد. این شرکت در سال 81 افتتاح شده بود و در سال 84 نیز مونتاژ گل را آغاز کرد. گل با اینکه تنها 5 سال در کشورمان مونتاژ شد اما در همین مدت کوتاه، توانست به محبوبیت زیادی درمیان مشتریان ایرانی برسد؛ هم به لحاظ کیفیت ساخت بهترش نسبت به 206های آن سال و هم بدلیل استهلاک کمترش نسبت به رقبا. پاور ویندوز، شیشه بالابر برقی، آنتن مخفی روی شیشه، بازنشدن صندوق در زمان روشن بودن خودرو و صندلی دوتکه عقب، هرچند آپشن‌های خاصی نیستند اما از آنجایی که بسیاری از رقبای این آلمانی، این آپشن‌های ساده را هم نداشتند، باعث شده تا گل، حرفی برای گفتن داشته باشد. البته در آن سال‌ها یک ایراد اساسی به گل وارد بود؛ اینکه قیمت زیادی داشت که باعث شده بود لوازم یدکی‌اش گران‌تر از 206 باشد. سرانجام در سال 2009 فولکس واگن برزیل از عدم پشتیبانی‌اش از بازار ایران گفت و نهایتا در اوایل سال 2010 (مقارن با بهار 89)، خودروسازی بم رسما از پایان تولید فولکس واگن گل خبر داد.

برگرفته از

https://bama.ir

مشخصات جک S5
9/05/2022
مشخصات جک S5

مزایا و معایب جک S5

مزایا
  • توانایی‌های حرکتی خوب (بخصوص در نسخه دنده‌ای)، گستردگی مناسب نمایندگی‌های خدماتی، آپشن‌های قابل قبول (البته در نمونه اتومات)
معایب
  • دردسرهای نگهداری از پیشرانه‌های توربو، افت عملکرد گیربکس اتوماتیک در هنگام داغ شدن، نبود کروزکنترل

بررسی اجمالی

این روزها روئیت یک کراس‌اوور تک دیفرانسیل چینی با موتور توربو دیگر چیز عجیبی نیست، اما زمانی که کرمان موتور جک S5 را به بازار معرفی نمود وضعیت فرق میکرد؛ در آن دوران هنوز اعتماد به محصولات سرزمین اژدها به سطح امروز نرسیده بود و عرضه یک محصول نسبتاً گمنام آن هم با پیشرانه توربو و گیربکس دنده‌ای ریسک بسیار بالایی به دنبال داشت. اما S5 به قدری خودرو شایسته‌ای بود که علیرغم تمامی این عوامل بازدارنده، موفق شد به فروش بسیار مناسبی دست یابد و به عنوان یک کراس‌اوور خوش‌نام در بازار مطرح گردد. بخصوص که شتاب این محصول، جوانان را سر ذوق آورده بود و از اینکه میتوانستند با خودرو نسبتاً ارزان قیمت خود سربه‌سر رقبای گرانتر و پرادعا بگذارند کاملاً راضی بودند. موفقیت نسخه دنده‌ای، مسئولان کرمان را برآن داشت تا پس از حدود 2 سال مدل گران‌تر و کامل‌تر اتوماتیک را هم ارائه کنند تا بخش بزرگ‌تری از بازار را در اختیار گیرند. البته جدیداً نسخه فیس‌لیفت، جایگزین این مدل شده که از نظر ظاهری تفاوت اندکی با مدل قبلی دارد اما از پیشرانه کاملاً متفاوت (مشابه با KMC K7) بهره میبرد.
 

بررسی جک S5

جک S5 یک کراس‌اوور سایز متوسط تک دیفرانسیل است که برای سفرهای آفرودی ساخته نشده، اما بواسطه ارتفاع مناسب از سطح زمین و طراحی ساده و منطقی خود قادر است ابهتی نزدیک به یک شاسی‌بلند واقعی را داشته باشد. از نظر خصوصیات فنی هم با بهره مندی از یک پیشرانه قدرتمند 2 لیتری مجهز به توربو، شتاب خوبی (بخصوص در نسخه دنده‌ای) به شما ارائه میکند و حتی در سربالایی‌ها و سرعت‌های بالاتر رفتار چالاک و مناسبی از خود نشان میدهد. البته در نمونه اتوماتیک شتاب مقداری افت کرده اما حتی در آن مدل هم میتوانیم به نسبت قیمت و رقبا از توانایی‌های حرکتی ماشین ابراز رضایت کنیم. تنها مشکل این است که در هنگام داغ شدن گیربکس اتوماتیک، دنده‌ها اندکی زودتر از زمان مورد انتظار سبک میشوند و این قضیه در سربالایی‌های جاده‌ای تا حدودی لذت رانندگی را خدشه‌دار می‌نماید؛ هرچند با این حال گشتاور بسیار خوب موتور تا حدودی این نقطه ضعف را جبران نموده است. از نظر پایداری و فرمان پذیری هم باید گفت جک S5 در قیاس با رقبای خودش عملکرد مطلوبی از خود نشان میدهد و به این سادگی‌ها اسیر حرکات الاکلنگی یا کم‌فرمانی نمیشود، هرچند نمیتوانیم از یه کراس‌اوور دیفرانسیل جلو آن هم در رنج قیمتی، انتظار معجزه داشته باشیم و باید سطح توقع خود را با سگمنت و قیمت محصول هماهنگ نماییم. ترمزهای ماشین هم رفتار معقول و منطقی دارند و از پس جمع و جور کردن اتومبیل برمی‌آیند. از سایر نکات مثبت ماشین میتوان به مواردی نظیر دید به اطراف مناسب، فضای خوب کابین و آپشن‌های قابل قبول (در نسخه اتومات) اشاره نمود.

جک S5
البته در این بین نکات منفی از قبیل: مصرف سوخت بالا بخصوص در شهر، دردسرهای نگهداری از پیشرانه‌های توربو و گیربکس‌های دوکلاچه و محدودیت آپشن در نسخه دنده‌ای ممکن است شما را تا حدی ناامید کنند. بخصوص که حتی مدل اتوماتیک هم از گزینه کروزکنترل بهره‌ای نبرده است.
البته همان‌طور که اشاره شد، جدیداً کرمان موتور نسخه فیس‌لیفت این محصول را جایگزین مدل قبلی کرده که هرچند از نظر ظاهری تفاوت چندانی با نمونه اولیه ندارد اما از لحاظ مصرف سوخت و چند آپشن تکمیلی (از جمله همین کروز کنترل) پیشرفت داشته است.

داخل جک S5

در داخل کابین S5 با فضایی جادار و زیبا روبرو هستیم که بواسطه طراحی خلاقانه دریچه‌های تهویه، نشانگرهای اسپرت پشت‌آمپر و ارگونومی مطلوب ادوات، حس خوبی به سرنشینان منتقل میکند. جای پا و سر هم برای تمامی سرنشینان مناسب در نظر گرفته شده و با توجه به محفظه صندوق نسبتاً جادار S5 میتوانیم از این ماشین به عنوان خودرویی مناسب برای خانواده یاد کنیم. تنها مشکل در همان بحث همیشگی و تکراری کیفیت نه چندان عالی متریال مورد استفاده خلاصه میشود که البته با در نظر گرفتن رقبای قیمتی در این مورد هم نمیشود خیلی به S5 خرده گرفت.

داخل جک S5
کابین نسخه اتوماتیک نیز از نظر ظاهری تفاوت چندانی با مدل دنده‌ای ندارد و تنها در موارد جزئی نظیر نورپردازی متفاوت پشت آمپر، نمایشگر بزرگ‌تر و آپشن‌های اضافه مثل ترمز پارک برقی، از نمونه دنده‌ای تمیز داده میشود.
البته در نسخه فیس لیفت شاهد رنگ‌بندی متفاوت تریم داخلی و اضافه شدن کلیدهای کروزکنترل هم هستیم.

طراحی جک S5

جک S5 در ابتدای حضور در بازار کشورمان جز کراس‌اوورهای خوش قیافه و با پرستیژ رده قیمتی خودش محسوب میشد و با توجه به طراحی شیک و صدالبته نبود رقبای قدر، موفق شده بود نظرات بسیاری را به خود جلب نمیاد. از ویژگی‌های مثبت ظاهر S5 میتوان به نکاتی مثل تناسب اندام و هماهنگی میان خطوط طراحی اشاره کرد. در واقع برای ساخت این محصول از یک فرم ساده و شیک استفاده شده که شاید شما را شگفت زده نکند اما به سختی میتوانید از آن ایرادی بگیرید. همچنین بدلیل ارتفاع مناسب از سطح زمین، ظاهر ماشین به کراس‌اوورهای واقعی دو دیفرانسیل نزدیک شده و ابهتی مشابه آنها را به بیننده القا میکند.

طراحی جک S5
البته حضور طولانی مدت در بازار و تیراژ نسبتاً بالای تولید در کنار ظهور خودروهای تازه وارد چینی باعث شده که ظاهر S5 دیگر آن جلوه روزهای نخستین را نداشته باشد و مقداری تکراری به چشم آید؛ نسخه اتوماتیک این محصول هم که در سال 1395 به بازار عرضه شد تفاوت چندانی با نمونه منوال ندارد و فقط در طراحی جدید و سایز بزرگ‌تر رینگ‌ها (ارتقاء از 17 به 18 اینچ) از برادرش تشخیص داده میشود. حتی نسخه فیس‌لیفت هم ظاهر چندان متفاوتی ندارد و علیرغم به‌روزرسانی سپر، جلوپنجره و مه‌شکن‌ها، حس تفاوت و تازگی چندانی به بیننده منتقل نمی‌کند.

عکس جک S5

مشخصات جک S5

برگ برنده اصلی S5 که آن را در میان ماشین‌های هم دوره و هم قیمت خودش مطرح نمود در همین قسمت قرار دارد. یعنی جایی که یک پیشرانه 2 لیتری آن هم با پرخوران توربو وظیفه تامین قدرت ماشین را به دوش میکشد. این پیشرانه قادر است در بهترین حالت 174 اسب بخار قدرت و 235 نیوتن‌متر گشتاور تولید نماید که ترکیبش با یک جعبه‌دنده 6 سرعته دستی به شتاب بسیار خوبی ختم شده است. اما همانطور که میدانید ساخت یک جعبه‌دنده اتوماتیک که بتواند رفتار مدل دنده‌ای را شبیه‌سازی کند، حداقل برای این رده قیمتی آسان نیست و S5 هم در نسخه اتوماتیک، علیرغم بهبود گشتاور (به 265 نیوتن‌متر) و استفاده از گیربکس نسبتاً پیشرفته 6 سرعته دوکلاچه، نتوانسته شتاب مدل منوال را تکرار نماید و با افت اندکی مواجه شده است. بخشی از این افت به وزن سنگین‌تر این مدل و بخش دیگر به پرت انرژی بیشتر در گیربکس اتوماتیک مربوط میشود، هرچند در سرعت‌های بالاتر تفاوت با نسخه دنده‌ای آنقدرها محسوس نیست.

موتور جک S5
اما مدل فیس‌لیفت با پیشرانه کاملاً متفاوت 1.5 لیتری روانه بازار شده که هرچند حجم کمتری دارد اما با توجه فن‌آوری بالاتر و استفاده از سیستم تزریق مستقیم سوخت، موفق شده قدرت و گشتاور خوبی را در بازه بزرگ‌تری از دور موتور ارائه نماید.

مشخصات فنی جک S5

نام خودرو جک S5
کشور سازنده
پرچم کشور
چین
سال (طراحی) 2013

مشخصات فنی

موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور 1997 سی سی
تنفس موتور توربوشارژ
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت 174 اسب بخار در 5200 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 265 نیوتن متر در 2000 دور در دقیقه
جعبه دنده 6 سرعته دستی یا اتوماتیک دوکلاچه
شتاب 0 تا 100 -
حداکثر سرعت 180 کیلومتر در ساعت
وزن 1505 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) 4475 طول - 1840 عرض - 1680 ارتفاع
فاصله بین دو محور 2645 میلیمتر

مصرف سوخت و استانداردها

مصرف سوخت داخل شهر - لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت خارج از شهر - لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت ترکیبی 7.8 لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک 55 لیتر
استاندارد آلایندگی یورو 4
میزان تولید CO2 - گرم در هر کیلومتر
استاندارد امنیت  

امکانات و تجهیزات جک S5

جک S5 دنده‌ای از نظر سطح امکانات خودروئی متوسط (یا کمی بالاتر از متوسط) محسوب میشود و با داشتن گزینه‌هایی نظیر: ترمزهای چهارچرخ دیسکی مجهز به سیستم‌های کمکی ABS, EBD, HAC, HDC, ESP, EBA, ESP, TCS ، کیسه هوا راننده و سرنشین کناری، سانروف برقی، سامانه اخطار فشار باد تایرها، صندلی‌ها و فرمان با روکش چرم، فرمان با سیستم کمکی برقی، نمایشگر مرکزی، کامپیوتر سفری و چراغهای اتوماتیک و مواردی از این دست کارتان را راه خواهد انداخت. اما در نسخه اتوماتیک امکانات دیگری از قبیل: صندلی راننده با تنظیمات برقی و حافظه، گرمکن صندلی‌های جلو، ترمز پارک برقی، گرمکن شیشه‌ جلو، سیستم ورود و استارت بدون کلید، برف‌پاک‌کن هوشمند، سنسور جلو، تهویه اتومات دوگانه، نمایشگر بزرگ‌تر جدید مجهز به رهیاب و دوربین عقب و ایربگ‌های جانبی به ماشین اضافه شده تا لیست آپشن‌ها تکمیل‌ گردد. البته هنوز هم میتوانیم از نبود کروزکنترل و دیلایت برای خودرویی در این سطح قیمت گلایه کنیم اما خوشبختانه این آپشن‌ها هم در نسخه‌های فیس لیفت به S5 اضافه شده‌اند.
همچنین S5 موفق شده هر 5 ستاره ایمنی موسسه تست تصادف چین را بدست آورد که نشان از عملکرد قابل قبول این محصول دارد.

امکانات جک S5

ترمز و پایداری چهارچرخ دیسک و مجهز به سیستم ضدقفل برای هر چهارچرخ (ABS چهار کاناله) - سیستم کنترل ایستایی در سر بالایی HAC - سیستم کنترل سرعت خودرو در سر پایینی HDC - سیستم پایداری الکترونیکی ESP - سیستم کنترل کشش TCS - سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD - سیستم ترمز اضطراری EBA - سیستم ترمز ضد قفل ABS
کیسه هوا کیسه هوای راننده و سرنشین جلو
سیستم صوتی کلیدهای مولتی مدیا روی فرمان - دارای 6 بلندگو - بلوتوث - سیستم پخش MP5 با خروجی USB - IPod - AUX
دیگر تجهیزات پیشرانه مجهز به توربوشارژ می‌باشد - سیستم فرمان چرخ دنده شانه ای با کمک برقی - رینگ‌های 17 اینچی آلومینیومی - تریم مشکی - مجهز به سیستم ISOFIX - قفل ایمنی کودک - کنسول جلو و عقب - آنتن شیشه ای - خروجی پاور 12 ولت - سنسور دنده عقب - تهویه مطبوع - قابلیت تنظیم غربیلک فرمان در 2 جهت - فرمان الکترونیکی + Servomotor - اخطار دهنده فشار باد چرخ ها - سیستم ضد سرقت - تنظیم صندلی راننده در 6 جهت و کمک راننده در 4 جهت - کاور موتور - پوشش چرمی فرمان - صندلی چرمی - کامپیوتر سفری - دارای دیمر (تنظیم کننده نور صفحه کیلومتر) - چراغ راهنما روی آینه - تنظیم ارتفاع نور - چراغ های جلو برقی - چراغ های عقب LED - چراغ ترمز سوم - چراغ های مه شکن جلو و عقب - روشن شدن اتوماتیک چراغ های جلو - آینه های جانبی برقی تاشونده همراه با گرمکن - سان روف

رقبای جک S5 در بازار

در این رده قیمتی رقبای زیادی حضور دارند که شاید نزدیک ترین و مهم ترین آنها هایما S7 باشد. این دو محصول از نظر کلی شرایط بسیار نزدیکی دارند، به شکلی که نمیشود یکی را کاملاً برتر از دیگری توصیف نمود. از نظر طراحی که باید بحث را به سلیقه شخصی خود واگذار کنید. آپشن‌هایشان هم تقریباً در یک سطح قرار میگیرد، مثلاً هایما S7 کروزکنترل و دیلایت دارد اما در عوض جک S5 از ترمز پارک برقی و حافظه صندلی راننده بهره میبرد. البته فراموش نکنید که S5 موفق شده 5 ستاره ایمنی CNCAP را هم بدست آورد در صورتیکه میزان امنیت نماینده هایما همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. در بحث شتاب و توانایی‌های حرکتی هم شرایط دو ماشین به اندازه‌ای نزدیک بهم است که در انتخاب نهایی تاثیر چندانی نخواهد گذاشت، مگر اینکه بدنبال اختلاف معناداری باشید که در آن صورت باید به سراغ نسخه دنده‌ای S5 بروید که قیمت ارزانتری دارد اما در عوض از آپشن‌های کمتری بهره میبرد. ضمناً هایما S7 از نظر سواری مقداری نرم‌تر است و حالت خانوادگی‌تری دارد اما در عوض جک S5 سواری اسپرت‌تری دارد و در پیچ‌ها اندکی پایدارتر نشان میدهد. البته در این بین رقبای تنفس طبیعی نظیر چری تیگو 5 و لیفان X70 هم میتوانند به واسطه استهلاک موتور کمتر، رقبای قابل احترامی باشند، هرچند از نظر توانایی‌های حرکتی به پای S5 نخواهند رسید.
 FVJبرگرفته از سایت https://www.khodrobank.com/
   
   

اولین تجربه رانندگی با نسل جدید فولکس‌واگن گلف ۲۰۲۰
9/01/2022
اولین تجربه رانندگی با نسل جدید فولکس‌واگن گلف ۲۰۲۰

خودروهای معدودی می‌توانند مزیت‌های تکاملی فولکس‌واگن گلف را داشته باشند. در طول بیش از ۴۵ سال گذشته، بازار هاچبک های خانوادگی کاملاً دگرگون شده و به جایی رسیده که شرم می‌کنیم از مهندسان خودروسازها بخواهیم هاچبک بهتری را بسازند! اما حالا زمان قضاوت دراین‌باره فرا رسیده زیرا هشتمین نسل فولکس‌واگن گلف به‌صورت رسمی معرفی شده و ما هم برای اولین بار پشت فرمان آن نشسته‌ایم.


اول از همه باید اشاره‌ای کوتاه به تکامل این گلف داشته باشیم. همانند نسل‌های هفتم و هفت و نیم، نسل جدید هم از پلتفرم MQB گروه فولکس استفاده می‌کند و به همین خاطر ژرمن‌ها برخی بخش‌ها را دست نزده‌اند. ابعاد این خودروها نیز تنها چند میلی‌متر با نسل پیشین تفاوت دارد. البته فکر نکنید که تنها با یک فیس لیفت طرفیم. میلیاردها یورو صرف توسعه این خودرو شده و البته فولکس ضرورتی برای از صفر شروع کردن همه‌چیز ندیده و به همین خاطر برخی موارد را تنها بهتر ساخته است.


پیش از آن‌ها سواری این هاچبک مشهور را توصیف کنیم بهتر است به تفاوت‌های اصلی آن اشاره‌ای داشته باشیم. این اولین نسل از گلف است که الکتریکی سازی را در بطن خود جای داده است. نسخه پلاگین هیبریدی این خودرو قطعاً تولید خواهد شد اما نسخه‌های مجهز به سیستم هیبریدی ملایم ۴۸ ولتی نیز در دسترس خواهند بود.


این سیستم اساساً یک استارتر-ژنراتور است که می‌تواند انرژی را در زمان ترمز گرفتن جذب کرده و تا ۱۶ اسب بخار قدرت و ۲۵ نیوتون متر گشتاور اضافی را برای شتاب گیری های سنگین تأمین کند. شما این سیستم را در مدل پایه گلف دریافت نخواهید کرد. مدل پایه از پیشرانه ۱ لیتری بنزینی ۸۹ اسبی استفاده کرده است. سیستم هیبریدی یاد شده برای هماهنگی با گیربکس دوکلاچه فولکس‌واگن طراحی شده اما می‌توان گیربکس یاد شده را با پیشرانه‌ی ۱ لیتری ۱۰۹ اسبی یا ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری توربو همراه کرد.


خودرویی که در تست شرکت داشت از نوع ۱.۵ لیتری مجهز به گیربکس دوکلاچه بوده و قدرت و گشتاور آن به ترتیب ۱۴۸ اسب بخار و ۲۵۰ نیوتون متر بود. اولین چیزی که متوجه می‌شوید چگونگی کمک سیستم ۴۸ ولتی به شتاب گیری گلف است. این استارتر-ژنراتور برقی به خوبی با پیشرانه ۴ سیلندر بنزینی هماهنگ بوده و پیشرانه بسیار آرام تر و نرم‌تر از قبل بوده و کلاچ هم به خوبی درگیر می‌شود.


وقتی در بزرگراه حرکت کنید دو سیلندر از مدار خارج خواهد شد. البته مثل سیستم هیبریدی ملایم، این سیستم هم به حدی خوب عمل می‌کند که درگیر شدنش را اصلاً متوجه نخواهید شد. یک چراغ اکو در پشت آمپر روشن می‌شود اما این تنها علامتی دیداری است و زمانی که پدال گاز را فشار دهید پیشرانه بیدار شده و خیلی هم این روند را حس نخواهید کرد.


متأسفانه گیربکس DSG فولکس به اندازه‌ی سیستم‌های یاد شده نرم نیست. همانند اکثر گیربکس‌های دوکلاچه فولکس، این گیربکس تأخیرهایی بین شتاب‌گیری و معکوس دادن خواهد داشت. حتی با وجود سیستم استارتر-ژنراتور هم گیربکس کند حس می‌شود؛ اما در کل باید گفت گلف از این نظر ریلکس بوده و خیلی عجله نمی‌کند.


خودروی حاضر در تست به دامپرهای تطبیقی مجهز بوده و بنابراین راحتی بالایی دارد. گلف خودرویی نیست که معمولاً در عبور از دست اندازها ناراحتتان کند. ما حدس می‌زنیم ابعاد لاستیک و پیکربندی خودرو یک فاکتور کلیدی است زیرا رینگ‌های ۱۷ اینچی خودروی تست شده باعث می‌شد تکان‌های تیزتری وارد کابین شود.

و درحالی‌که صدای باد به خوبی سرکوب شده اما صدای لاستیک به گوش می‌رسد. پیشرانه هم می‌تواند صدایش را به کابین منتقل کند که البته این موضوع گهگاه رخ داده و می‌توان صدای آن را کمی خشن دانست.

 


فرمان در کل مستقیم و دقیق بوده و عملکرد نرمی دارد؛ اما در حالت کامفورت و در سرعت‌های پایین کمک زیادی از فرمان هیدرولیک را شاهد هستیم و در واقع فرمان در شهر بیش از حد سبک حس می‌شود و کمی مبهم است.


بخش اعظم پیکربندی سیستم تعلیق دست‌نخورده بنابراین سیستم مک فرسون در جلو و چند اتصالی در عقب وجود دارند و دلیل آن‌هم مشخص نیست. گلف در زمان‌های عبور از پیچ‌ها کاملاً پایدار حس می‌شود.

داخل کابین نیز اینترفیس کاربر دگرگونی زیادی داشته و موضوع مهم آن دکمه‌های کمتر است. دستورات مختلف را می‌توان از طریق سیستم‌های گوناگون همچون صفحه لمسی، دکمه‌های روی فرمان و دستورات صوتی منتقل کرد. حتی یک نوار زیر صفحه اصلی وجود دارد که برای تنظیم دمای کابین و صدای سیستم صوتی بکار می‌رود.

 


هنوز قیمت گلف در بازار بریتانیا مشخص نشده اما می‌دانیم که این تغییرات تکنولوژیکی با قیمت ارزان جبران نخواهند شد و بنابراین معتقدیم مدل S مجهز به رینگ‌های ۱۶ اینچی، چراغ‌های جلوی ساده‌تر و سیستم اطلاعات سرگرمی پایه‌تر حدود ۲۲ هزار پوند قیمت خواهد داشت. متأسفانه نسخه‌های فول تر این خودرو قیمتی حدود ۳۰ هزار پوند خواهند داشت.

  • ۱۰ نکته کلیدی درباره فولکس‌واگن گلف جدید
  1. فضای عقب کابین


تنها چند میلی‌متر تفاوت بین شاسی و بدنه‌ی گلف نسل قبل و نسل جدید وجود داشته و بنابراین اینکه فضای کابین تقریباً یکسان باقی مانده جای تعجب ندارد. این موضوع بدی نیست. خط سقف مشهور گلف باعث ایجاد فضای سر زیاد برای افراد شده است.

  1. فضای بار

فولکس‌واگن باتری لیتیوم-یونی مدل‌های هیبریدی ملایم را زیر صندلی سرنشین جلو قرار داده بنابراین فضای بار آن تحت تأثیر قرار نگرفته است. به همین خاطر محفظه بار ۳۸۰ لیتری وجود دارد که با خواباندن صندلی‌ها به ۱۲۳۷ لیتر می‌رسد. البته اشکودا اوکتاویا جدید از این نظر جادارتر است.

 

  1. کابین


بزرگ‌ترین تغییر گلف جدید به کابین آن مربوط می‌شود. دکمه‌های فیزیکی جای خود را به طراحی دل‌پذیرتر و شیک‌تری داده‌اند. البته عادت کردن مالکان به اینترفیس جدید این خودرو کمی زمان‌بر خواهد بود که از جمله آن‌ها می‌توان به دستورات صوتی و نوار زیر صفحه‌نمایش اصلی اشاره کرد. کیفیت کابین در سطح بالایی ارزیابی می‌شود.

  1. سواری و راحتی


اینجا ترکیبی از نقاط قوت و ضعف را شاهد هستیم. سیستم تعلیق مخصوصاً با وجود دامپرهای تطبیقی تواناست اما صدای جاده‌ی زیادی وجود داشته و پیشرانه هم وقتی تحت‌فشار قرار گیرد صدایش درخواهد آمد.

  1. هندلینگ


به یاد می‌آورید که گلف نسل پیش به طرز استادانه‌ای چابکی و راحتی را باهم درهم‌آمیخته بود؟ این موضوع هنوز هم در گلف جدید حس می‌شود. طراحی اصلی شاسی تغییری نداشته و این خودرو هنوز هم فرمان تیز و دقیقی دارد و تکان های بدنه در سر پیچ‌ها را محدود می‌کند. ما خیلی فرمان سبک خودرو در حالت کامفورت را دوست نداریم مخصوصاً که در سرعت‌های پایین چنگی به دل نمی‌زند.

  1. ایمنی


گلف تجهیزات ایمنی زیادی داشته که از جمله آن‌ها می‌توان به دستیار راننده جدیدی اشاره کرد که می‌تواند در وضعیت خواب‌آلودگی راننده یا بیماری آن خودرو را به‌صورت ایمن متوقف کند.

  1. مولتی‌مدیا

گلف جدید از سیم‌کارت خود برای کمک به سیستم اطلاعات سرگرمی استفاده می‌کند. اندروید اتو و اپل کارپلی هم وجود داشته و سیستم اپل کارپلی به‌صورت بی‌سیم هم کار می‌کند.

 

  1. استایل و طراحی


پروفایل کلی گلف همچنان آشناست. چراغ‌های عقب از نوع LED بوده و در بخش جلو تغییرات بیشتری دیده می‌شود. بخش پایینی دماغه به همراه نوار روشنایی LED جزو عناصر کلیدی این بخش هستند.

  1. پیشرانه


قوای محرکه جدید ۱.۵ لیتری هیبریدی ملایم ما را تحت تأثیر قرار داده و در هنگام شروع به حرکت پاسخی عالی ارائه می‌کند. این خودرو می‌تواند در زمان‌های ویژه دو سیلندر خود را غیرفعال سازد.

  1. چراغ‌ها

این گلف فاقد چراغ‌های سنتی است. تمامی مدل‌ها از چراغ‌های LED استفاده می‌کنند و در مدل‌های فول می‌توان نوربالای خودکار را دریافت کرد.

 


هنوز جزئیات مربوط به قیمت و مشخصات نسل جدید فولکس‌واگن گلف ۲۰۲۰ منتشر نشده اما اولین تجربه ما نشان می‌دهد قوای محرکه هیبریدی ملایم هماهنگی بسیار خوبی با کل خودرو دارد. ما هنوز درباره آسایش و رفاه این خودرو متقاعد نشده‌ایم اما کابین آن کاملاً سطح بالا نشان می‌دهد.

مشخصات فولکس‌واگن گلف ۱.۵ eTSI 150Ps DSG

  • قیمت: از ۲۴ هزار پوند (تخمینی)
  • پیشرانه: ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری توربوی بنزینی
  • قدرت/گشتاور: ۱۴۸ اسب بخار/۲۵۰ نیوتون متر
  • گیربکس: ۷ سرعته دوکلاچه اتوماتیک، دیفرانسیل جلو
  • شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت: ۸.۵ ثانیه
  • حداکثر سرعت: ۲۲۴ کیلومتر در ساعت
  • مصرف سوخت: اعلام نشده
  • برگرفته از سایت www.pedal.ir

فولکس واگن جتا
8/24/2022
فولکس واگن جتا

ه گزارش خودروتک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، فولکس واگن برای کسانی که علاقه به خودروهای جمع و جور و مقرون به صرفه دارد، خودروی جتا ۲۰۲۱ را طراحی کرده است. این خودرو بسیار از نظر اقتصادی به صرفه و کم مصرف است و می تواند یکی از بهترین انتخاب ها برای افراد اقتصادی باشد.

 

فولکس واگن، جتا را با چهار سیلندر ۱۴۷ اسب بخاری توربوشارژ و گیربکس دستی عرضه می کند که به خوبی در شهر شتاب دارد و برای سفرهای درون شهری گزینه خیلی خوبی است، اما با این حال این خودرو در بزرگراه ها که نیاز به سرعت بالا است، به خوبی عمل نمی کند و از دیگر رقبا عقب می ماند.

 

فولکس واگن جتا ۲۰۲۱

 

 جتا با صفحه نمایش لمسی و روکش چرم مصنوعی دو رنگ عرضه می شود که مورد استقبال چندانی قرار نگرفته است. هر جتا با چهار سیلندر توربوشارژ به چرخ‌های جلو قدرت می‌دهد که ۱۴۷ اسب بخار قدرت دارد. مدل پایه دارای گیربکس دستی شش سرعته استاندارد است، اما یک گیربکس هشت سرعته اتوماتیک در هر مدل دیگر اختیاری و استاندارد است

فولکس واگن جتا ۲۰۲۱

جتا سواری خیلی خوبی را ارائه می دهد که بسیار راحت و آرام است. این سدان رقبایی مانند مزدا 3 و هوندا سیویک دارد اما به اندازه آنها سرگرم کننده نیست؛ در فضای داخلی این سدان دارای یک طراحی پیچیده و فضای سخاوتمندانه برای سرنشینان است که بسیار مطلوب است.

 





مشخصات لیفان 820
8/20/2022
مشخصات لیفان 820

معرفی لیفان

گروه لیفان (Lifan Group) یک شرکت خودروسازی چینی است که تولید نخستین محصولات خود را در سال ۲۰۰۵ آغاز کرد، محصولات لیفان شامل سدان‌های کوچک، ون‌های کوچک و خودروهای هاچ بک است. لیفان در داخل چین تولیداتی همچون موتور، دوچرخه و کفش ورزشی دارددر ایران مدل‌های لیفان ۶۲۰ و لیفان ۵۲۰( توقف تولید) و لیفان ایکس ۶۰ و لیفان x۵۰ و لیفان ۸۲۰ توسط شرکت کرمان خودرو عرضه می‌شود.

توقف خط تولید لیفان ۸۲۰

فروش اندک لیفان ۸۲۰ در مقایسه با جک اس ۵، دلیلی شد تا کرمان موتور تولید این خودرو را پس از دو سال متوقف کند؛ آخرین‌های لیفان ۸۲۰ در سال ۱۳۹۷ از خط مونتاژ کرمان موتور خارج شد. لیفان ۸۲۰ اکنون یکی از گزینه‌های موجود در بازار خودروهای دست دوم محسوب می‌شود و با تکیه بر مزایایی مثل امکانات رفاهی متعدد می‌تواند نظر مشتریان را به خود جلب کند. در ادامه نگاهی به مشخصات فنی لیفان ۸۲۰ داریم تا با این سدان نیمه لوکس و حجیم چینی بیشتر آشنا شویم.

بررسی مشخصات فنی لیفان ۸۲۰

مشخصات فنی لیفان ۸۲۰ به نسل قدیمی تویوتا کمری شباهت دارد. لیفان ۸۲۰ از موتور ۲.۴ دهم لیتری چهار سیلندر بهره مند است که تنفس طبیعی قدرت بخش لیفان ۸۲۰ را بر عهده دارد. حداکثر قدرت ۱۵۸ اسب‌بخار و ۲۲۱ نیوتن‌متر گشتاور گوشه‌هایی از قدرت موتور لیفان ۸۲۰ را به نمایش گذاشته است. لیفان ۸۲۰ از جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک بهره مند است که وظیفه انتقال قدرت و گشتاور را به چرخ‌های جلو خودرو بر عهده دارد.استفاده از قلب تپنده قدرتمند برای لیفان ۸۲۰، باعث شد تا این خودرو در دوره دو ساله مونتاژ خود (بین سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷) عنوان حجیم‌ترین خودرو مونتاژ داخل را به یدک بکشد. عنوان حجیم‌ترین خودرو تولید داخل پیش از لیفان ۸۲۰ در اختیار نیسان ماکسیما با پیشرانه شش سیلندر بود و پس از توقف تولید لیفان ۸۲۰ نیز خودرویی با این حجم موتور در خودروسازی کشور دیده نشد.

وزن لیفان ۸۲۰

لیفان ۸۲۰ شاید خودرو سبکی به نظر بیاید ولی حدود ۱ و نیم تن وزن دارد؛ اما با این حال پیشرانه حجیم و قدرتمند لیفان ۸۲۰ باعث می‌شود این خودرو در زمانی بین ۱۰ الی ۱۳ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند.

سرعت لیفان ۸۲۰

سرعت لیفان ۸۲۰ در حالت ماکسیمم ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت عنوان شده است که رقمی مطلوب برای این خودرو به حساب می‌آید.

مصرف سوخت لیفان ۸۲۰

مصرف سوخت ترکیبی لیفان ۸۲۰ نیز ۸.۷ دهم لیتر در صد کیلومتر بیان شده است؛ البته ممکن است با توجه به رفتار راننده، میزان مصرف سوخت کاهش یا افزایش یابد. لیفان ۸۲۰ دارای باک بنزین با ظرفیت ۶۳ لیتر است و با توجه به این ظرفیت و میزان مصرف سوخت اگر راننده عجول نباشد مطمئناً نیازی به سوخت‌گیری در کوتاه مدت ندارد.

امکانات رفاهی لیفان ۸۲۰

لیفان ۸۲۰ یک سدان نیمه لوکس سایز متوسط است که نقش رقیب ارزان‌قیمت خودروهایی همچون هیوندای سوناتا یا کیا اپتیما را در ایران بازی می‌کند. با توجه به آن‌که از توقف خط تولید لیفان ۸۲۰ نزدیک به دو سال می‌گذرد، این خودرو همچنان از نظر امکانات رفاهی مدرن به نظر می‌رسد. خیلی از امکانات موجود در سدان‌های سایز متوسط وارداتی را در لیفان ۸۲۰ می‌توان مشاهده کرد که این موضوع برای خریدار رضایت‌بخش است و وی را به این نتیجه می‌رساند که لیفان ۸۲۰ ارزش خرید دارد.از جمله امکانات رفاهی لیفان ۸۲۰ می‌توان به مواردی مثل سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم تهویه اتوماتیک، سیستم پخش چند رسانه‌ای به همراه نمایشگر لمسی، تریم چرمی کابین، صندلی برقی راننده به انضمام تنظیم گودی کمر، سانروف، دوربین عقب، سنسور پارک جلو و عقب و گرمکن صندلی‌های جلو اشاره کرد.

لیفان ۸۲۰ ارزش خرید دارد؟ لیفان ۸۲۰ یکی از خودروهای مناسب در بازار ایران بود که به دلیل قیمت‌گذاری غیررقابتی و از طرفی ضعف فعالیت‌های بازاریابی فروش، در بازار ایران با موفقیت روبرو نشد و به اجبار میدان رقابت را برای کراس‌اوورهای هم‌قیمت خود خالی کرد. اکنون بعد از حدود دو سال که شاهد توقف تولید لیفان ۸۲۰ در کرمان موتور هستیم لیفان ۸۲۰ به حاشیه رانده شده است، با این حال همچنان می‌توان لیفان ۸۲۰ را گزینه‌ای مطلوب برای مشتریانی دانست که به دنبال خرید یک سدان سایز متوسط زیبا، مجهز و کارآمد هستند و از طرفی هزینه لازم برای خرید خودروهای وارداتی را در اختیار ندارند.

از سوی دیگر خرید خودرویی که تولید آن متوقف شده، می‌تواند دردسرهای ناخواسته زیادی مثل دردسرهای زیادی برای خرید قطعات یدکی را برای خریدار به همراه داشته باشد. وضعیت ارائه خدمات پس از فروش لیفان ۸۲۰ نامعلوم است و برنامه‌ای نیز برای راه اندازی مجدد خط تولید این خودرو از سوی نماینده جدید لیفان اعلام نشده است.  منبع خبرگزاری ایمنا

اطلاعات موتور گل
8/18/2022
اطلاعات موتور گل

توضیحات

خروجی : 73 کیلو وات  (3/99 اسب) در 5250 دور

حداکثر گشتاور(تورک):152 در 3000 دور به نیوتون متر

تعداد سیلندر ها/حجم /نسبت تراکم :4/1781 سانتی متر مکعب / 9:1/ 9

ظرفیت روغن موتور: بدون فیلتر 3 یا 3.5 با فیلتر (به لیتر)

حداکثر سرعت به کیلومتر در ساعت:179

شتاب 0 تا 100 کیلومتر در ساعت:3/11 (به ثانیه)

وزن مجاز:1297 کیلو گرم

وزن خالی:927 کیلو گرم

حداکثر وزن مجاز روی اکسل جلو:790 کیلو گرم

حداکثر وزن مجاز روی اکسل عقب:670 کیلوگرم

طریقه تنظیم ساعت گل
8/18/2022
طریقه تنظیم ساعت گل

توضیحات

برای تنظیم ساعت یک دکمه تنظیم کننده در سمت راست در زیر سرعت سنج پیش بینی شده است

برای تنظیم رقم ساعت چرخانیدن کامل دکمه تنظیم در جهت خلاف حرکت عقربه های ساعت ضروریست

در این وضعیت ادامه یابد تغییر ساعت به این ترتیب ادامه پیدا می کند

برای تنظیم رقم دقیقه چرخانیدن کامل دکمه تنظیم در جهت حرکت عقربه های ساعت ضروریست

اگر یک دور چرخانیده شود یک دقیقه به جلو می رود و در صورتی که چرخانیدن در این وضعیت ادامه یابد تغییر دقیقه به این ترتیب ادامه پیدا می کند

شماره فیوزهای گل
8/18/2022
شماره فیوزهای گل

.بوق

2.چراغ نور بالا سمت چپ

3.سیستم ABS

4.دور 1 فن رادیاتور

5.چراغ نور پایین سمت راست

6.ساعت/چراغ صندوق عقب/چراغ داخل اتاق

7.چراغ کوچک سمت راست

8.چراغ ترمز/چراغ های اعلام خطر/فلاش چراغ جلو

9.دور 2 فن رادیاتور

10.ایر کاندیشن(سیستم کولر)

11.آزاد

12.قفل مرکزی/سیستم دزدگیر

13.سیستم انژکتور

14.پمپ بنزین

15.چراغ نور بالا سمت راست/لامپ

16.چراغ نور بالا سمت چپ

17.برف پاک کن و شیشه شوی جلو/شیشه شوی شیشه عقب

18.چراغ مه شکن

19.سوکت یا پریز برق 12 ولت

20.چراغ کوچک سمت چپ

21.چراغ جعبه داشبورد/چراغ زیر سیگاری/چراغ فندک/چراغ نمره/چراغ مه شکن عقب/لامپ/چراغ های جانبی

22.گرم کن شیشه عقب

23.برف پاک کن شیشه عقب

24.سیستم تهویه و کولر

25.فندک

26.کلید تنظیم آینه خارجی

27.چراغ های پشت آمپر/لامپ چراغ های راهنما/چراغ های هشدار/نمایشگر بنزین/نمایشگر دمای خنکی

28.چراغ دنده عقب

29.فیوز های زاپاس

مشخصات فنی گلف
8/18/2022
مشخصات فنی گلف

VOLKSWAGEN GOLF MKII  1983-1992

Model History

The second-generation Volkswagen Golf (also known as the Type 19E until the 1991 model year, or Typ 1G thereafter) was launched in Europe at the Frankfurt Motor Show in September 1983. It debuted in 1984 in the UK, and it was introduced as a 1985 model in the US. In 1985, British motoring magazine What Car? awarded the Golf Mk2 1985 "Car of the Year".

 

GENERAL FETURES

Cylinders: L4 

Displacement: 1781 cm3                                                                      ***1595 cm3)

Power [KW(hp)/RPM]: 66(90)/5200                                                  *** 55(75)/5000)

Torque: 106.9/3300 lb-ft/RPM (145/3300 Nm/RPM)                ***92.2/2500 lb-ft/RPM (125/2500 Nm/RPM)

Fuel System: Carburetor 

Fuel: Petrol 

CO² Emissions: 172 g/km                                                                     ***178 g/km)

PERFORMANCE

Top Speed: 110.6 mph (178 km/h)                                           ***103.7 mph   167 km/h)

Acceleration 0-62 Mph (0-100 Km/h): 10.8 s                                     ***13 s)

TRANSMISSION

Drive Type: Front Wheel Drive 

Gearbox: Manual, 5 Speed 

BRAKES

Front: Discs 

Rear: Drums 

 

TIRES

Size: 175/70HR13   (185 & 195 is also can be used)

DIMENSIONS

Length: 156.7 in (3980 mm)

Width: 65.6 in (1666 mm)

Height: 55.9 in (1420 mm)

Front/rear Track: 55.5/55.5 in (1410/1410 mm)

Wheelbase: 97.6 in (2479 mm)

Ground Clearance: 4.9 in (124 mm)

Cargo Volume: 12.2 cuFT (345 L)

Cd: 0.34 

WEIGHT

Unladen Weight: 2045.9 lbs (928 kg)                                      ***1873.9 lbs      850 kg)

Gross Weight Limit: 3086.5 lbs (1400 kg)

FUEL CONSUMPTION

City: - 

Highway: - 

Combined: 32.7 mpg (7.2 L/100Km)                                    ***31.4 mpg  7.5 L/100Km

Fuel Tank : 55 L   Reserve: 10 L

 تاریخچه فولکس واگن قورباغه ای
8/18/2022
تاریخچه فولکس واگن قورباغه ای

فولکس قورباغه‌ای یا فولکس بیتل نام یک مدل از خودروهای فولکس و یکی از مشهورترین مدل‌های جهان است. این خودرو در ایران با نام فولکس قورباغه‌ای شناخته می‌شود و در برخی منابع ترجمه نیز از عبارت فولکس سوسکی یاد شده.

هدف از طراحی این خودرو، تولید خودرویی اقتصادی و قابل استفاده برای عموم مردم بود.

این ماشین نخستین بار در سال ۱۹۳۸ و با نام فولکس واگن تایپ یک تولید شد. تولید فولکس بیتل در سال ۱۹۹۴ مجدداً با طراحی مدرن و با نام نیو بیتل (بیتل جدید) از سر گرفته شد و تا سال ۲۰۰۳ ادامه داشت.

با توجه به عمر طولانی تولید این خودرو سطح بسیار متنوعی از تجهیزات در مدل‌های گوناگون آن یافت می‌شود و از موتورهای گوناگونی بهره می برد. علاوه بر مدل‌های استاندارد مدل‌های سفارشی گوناگونی نیز از این خودرو تولید شده است.

 

مشخصات گل
8/18/2022
مشخصات گل

نام:گل

کارخانه مونتاژکننده:کرمان خودرو

مشخصات کلی: موتور استاندارد:1/8 

حجم موتور:1781

حداکثر قدرت:100@5250

جعبه دنده:5دنده دستی

حداکثر سرعت:180

شتاب 0تا 100: 11/3

مشخصات فنی:     تعداد سیلندر :4

تعداد سوپاپ: 8

نسبت سوپاپ به سیلندر :2

حداکثر گشتاور:152@3000

نسبت تراکم:10:1

میزان مصرف بنزین خارج شهر:6/4

میزان مصرف بنزین داخل شهر:9/2

مشخصات خارجی:   طول:3916 میلی متر

عرض:1621میلی متر

ارتفاع:1415 میلی متر

فاصله دو محور:2468 میلی متر

قطر تایر:14

عرض تایر:185

نسبت ارتفاع به عرض تایر:60

امکانات:   فرمان هیدرولیک:دارد

کیسه هوا:برای راننده و سر نشین

قفل مرکزی:دارد

سایر مشخصات:   حجم مخزن:51

وزن در حالت معمول:927 کیلوگرم

تعداد سرنشین:5

توضیحات:  کارخانه سازنده: فولکس واگن

کشور سازنده:آلمان

شروع تولید 1994

پایان تولید:2008

منبع www.incars.ir

درباره کمپانی فولکس
8/18/2022
درباره کمپانی فولکس

ولکس واگن سال 1937 میلادی توسط حزب ملی کارگری آلمان (آلمان نازی) تاسیس شد که ابتدا پورشه Type60 یا همان فولکس واگن بیتل را به تولید می رساند؛ نام شرکت از دو کلمه آلمانی Volks (به معنای مردم) و Wagen (به معنای ماشین) تشکیل شده که شعار حزب کارگر بود که در حقیقت بدنبال ساخت ماشینی ارزان قیمت برای مردم آلمان بود. گروه فولکس واگن که هم اکنون از آن به عنوان غول خودروسازی اروپا یاد می شود، بیش از 94 خط تولید در 23 کشور جهان دارد. فولکس واگن سال 1967 آئودی، سال 1986 کمپانی اسپانیایی سئات، سال 1994 اشکودا، سال 1998 بنتلی و لامبورگینی و بوگاتی، سال 2008 اسکانیای سوئد، سال 2011 کمپانی آلمانی MAN و نهایتا در سال 2012 نیز دوکاتی و پورشه را تصاحب نمود؛ همچنین بیش از 20% از سهام سوزوکی ژاپن در اختیار VW است

مشخصات فنی فولکس واگن پولو
8/18/2022
مشخصات فنی فولکس واگن پولو

حجم موتور : ۱۶۰۰ تعداد سیلندر : ۴ سیلندر حداکثر سرعت : ۱۸۵ شتاب ۰-۱۰۰ کیلومتر/ساعت (ثانیه)۱۲٫۱ مصرف سوخت (لیتر در ۱۰۰ کیلومتر)۷٫۰ ظرفیت باک : ۵۵ اسب بخار : ۱۰۵ گشتاور : ۱۵۳ ابعاد و وزن خودرو فولکس واگن پولو مدل ۲۰۱۵ طول (متر) ۴٫۳۸۴ عرض (متر)۱٫۶۹۹ ارتفاع (متر)۱٫۴۶۶ فاصله دو محور (متر)۲٫۵۵۲ ظرفیت صندوق (لیتر)۴۵۵ امکانات و آپشن های فولکس واگن پولو مدل ۲۰۱۵ سنسور جلو و عقب ۲ ایربک ABS (سیستم ضد قفل ترمز) کمک هیل BA (ترمز کمک) Sunroof چراغ مه شکن جلو و عقب جعبه ابزار صندلی های عقب foldable صفحه نمایش لمسی صندلی کودک ترمز دستی چرم تعداد بلندگوهای ۴ اندازه چرخ ۱۵ صندلی های گرم/سرد فرمان چرم چراغ Taillights آینه برقی صندلی پارچه ای قفل مرکزی کمربند ایمنی pretensioner فقط جلو حق بیمه برند سیستم صوتی کروز کنترل تنظیم شیب فرمان قفل خودکار درب بلوتوث تنظیم اتوماتیک صندلی رادیو کنترل صوتی بر روی فرمان کنترل کشش دوربین عقب تنظیم شیب فرمان یواس بی AUX

خودروی بی نظیری که فولکس واگن می سازد
8/17/2022
خودروی بی نظیری که فولکس واگن می سازد

فولکس واگن اخیرا اعلام کرد که 2 میلیارد دلار از بودجه خود را بر روی خودرو های الکتریکی سرمایه گذاری می کند. . خودروی بی نظیری که آلمانی ها می سازند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، این 2 میلیارد دلار طی 10 سال آینده صرف ساختن 500 ایستگاه شارژ خودرو در اروپا و همچنین ساخت خودرو های الکتریکی خواهد شد. آن ها همچنین تایید کرده اند که قصد دارند تا سال 2025 به آمار فروش 5000 خودرو الکتریکی در ایالت کالیفرنیا برسند و تا سال 2020 حداقل سه مدل خودرو الکتریکی که شامل یک مدل کراس اوور هم می شود، را وارد بازار کنند. این خودروساز آلمانی پیش تر شاسی بلند الکتریکی خود را در نمایشگاه خودرو پاریس به نمایش گذاشته بود. فولکس واگن گفت: "این خودرو همانند مدل "بیتل" یک مدل انقلابی است." نام این مدل مفهومی "I.D." است. I.D. یک خودرو شاسی بلند تمام الکتریکی است که گفته می شود با یک بار شارژ می تواند مسافتی حدود 248 تا 372 مایل را بپیماید. این کمپانی اعلام کرد که مدل اصلی این خودرو به منظور تولید انبوه را در سال 2020 ارائه خواهد کرد.